Ga naar de inhoud

Voor wie?

Voor Jou!

Het Holistisch Leefstijl Centrum is er voor iedereen die bereid is om regie te nemen over zijn/haar leven en naar het grotere geheel wil kijken. Voor als je al zo lang op zoek bent, maar het niet lijkt te vinden. Het is een toegankelijk centrum waarbij we overzichtelijk en persoonlijk werken. We leggen jouw hulpvraag, klachten en leefstijl naast elkaar, zo kunnen we samen werken aan een meewerkend lichaam en geest. Ervaar jij blokkades of klachten, aanwijsbaar of niet? Ben jij op andere plekken (uit)behandeld en zijn je klachten niet weg? Wil jij verder en heb je al veel geprobeerd?
Maak nu dan eens een vrijblijvende afspraak met een van onze casemanagers. In dit gesprek gaan we onderzoeken wat jij graag zou willen aanpakken, en hoe wij hierin zouden kunnen helpen. Wij vinden eigen regie heel belangrijk en coachen jou hierin, zodat jij zelf de regie behoud en medeverantwoordelijk bent voor jouw eigen proces.
Hierin hebben wij de taak om echt naar jou en jouw verhaal te luisteren, en de juiste vragen te stellen. Kun jij wat hulp gebruiken en sturing in het grote vaak onoverzichtelijke zorgaanbod? Lees je rustig in op onze website, en neem vrijblijvend contact op met ons via het formulier hieronder.

Ontspannen groet, team Holistisch Leefstijl Centrum. Bo, Britt, Paul & Jasper

Vul hieronder je aanvraagformulier in, dan nemen wij spoedig contact op met jou.

                   

           

 

Holistisch Leefstijl Centrum - HLC - hlcelst - 2023